logo
cibulebistro

90°
20 min.

cibulebistro

600 W
min.

cibulebistro

Martin Staněk

Martin staněk je Creative Chef a stojí za veškerými recepturami Cibule Bistro. Martin, ač mladý člověk, dosáhl mnohých úspěchů, od těch prvních, ještě na škole, kde se stal absolutním vítězem kuchařské juniorské soutěže, k prestižnímu ocenění Bocuse d´Or v roce 2016 za první místo v kategorii rybích pokrmů. Již v roce 2014 se spojil s dalším velkým jménem moderní české gastronomie, s Filipem Sajlerem, do jehož týmu nastoupil jako šéfkuchař společnosti Perfect Canteen a během krátké chvíle se díky svým schopnostem vypracoval až na pozici Creative Chef. Reprezentuje naši republiku na mezinárodních soutěžích s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR, s nimiž získal řadu ocenění. Absolvoval stáže u michelinského šéfkuchaře Yannicka Allého, dlouhodobě profesionálně působil v Německu a také ve vyhlášeném ostravském hotelu Clarion. Vede v Gourmet Academy kurzy vaření pro dospělé a nyní i pro děti. Martin v sobě spojuje veliké nadání a precizní poctivost ke své práci. V naší společnosti má na starosti vše od tvorby receptur až po přípravu jídel. Martin žije skvělým jídlem a naše skvělé jídlo je tu díky Martinovi. Jsme poctěni, že je nedělitelnou součástí našeho týmu. Úžasné!

cibulebistro cibulebistro