Kuřecí vývar
Detailní popis produktu
Vývar, stejně jako cibule, je základní surovinou téměř každého jídla, a proto je i základním produktem Cibule Bistro. Náš vývar obsahuje především poctivě vybrané suroviny, je plný chuti, nutričně bohatý a uvařený podle tradiční receptury, ale nejmodernější cestou.
Na přípravu 1 litru vývaru bylo použito 500 g kuřecího masa a kostí a 125 g zeleniny.
Alergeny: celer
Při nižší teplotě má vývar rosolovitou konzistenci, stačí jej nechat povolit.
Vývar je základem každé kuchyně. Proto je i základním produktem Cibule. Je plný chuti, uvařený podle tradiční receptury, ale nejmodernější cestou.
Použití
- Vývar je základ vaření. Použijte do polévek, omáček, šťáv a dušených mas. Lze redukovat.
- Před otevření protřepejte.
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do 8 dnů.
- Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu kolagenu rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit.

Butter chicken & chléb Naan
Kari s krevetami
Kukuřičná krémová polévka
Kukuřičný krém s kuřetem a kokosovým mlékem
Polévka Tom Kha Gai
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
