Hovězí vývar
Ingredience:
- 1 l hovězího vývaru Cibule Bistro
- nudle (těstovinové, rýžové nebo pšeničné)
- mrkev, celer, kořen petržele
- zelený hrášek
- čerstvé bylinky (pažitka, petrželka, libeček)
- nakrájené kostky vařeného hovězího masa
- játrové knedlíčky nebo kostka morku (volitelné)
Postup:
Do menšího hrnce nebo kastrůlku nalijte 1 litr našeho hotového hovězího vývaru. Všechny vložky si předem připravte zvlášť: nudle uvařte v osolené vodě, zeleninu nakrájejte na kostičky a krátce povařte, maso nakrájejte na malé kousky.
Do vývaru vložte připravené vložky – uvařené nudle, zeleninu, maso a případně játrové knedlíčky či kostku morku – a krátce prohřejte. Polévku už dále nevařte, jen ji zahřejte tak, aby byla horká.
Před podáváním ozdobte nasekanými čerstvými bylinkami.
Tip šéfkuchaře:
Použijte náš hotový hovězí vývar Cibule Bistro, díky kterému vám příprava zabere jen pár minut. Stačí si připravit oblíbené vložky a krátce je ohřát v polévce.
