Získejte slevu až 15 % při nákupu 4 a více polévek nebo vývarů.

Kukuřičný krém s kuřetem

Tip šéfkuchaře

Polévku můžete podávat s pečeným kuřecím masem nebo restovanými kukuřičnými zrny a zakápnout dýňovým olejem.

Ingredience

  • 1 l kuřecího vývaru
  • 500 g kukuřice (mražené nebo čerstvé)
  • 200 g vařeného kuřecího masa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce másla
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • sůl, pepř

Postup

  1. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidáme kukuřici a zalijeme kuřecím vývarem. Vaříme 15 minut doměkka.
  3. Polévku rozmixujeme dohladka, vmícháme smetanu a dochutíme solí a pepřem.
  4. Přidáme na kousky nakrájené vařené kuřecí maso, krátce prohřejeme a podáváme.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz